RREC Månadslunch Stockholm
 
Första tisdagen varje månad.
 
3 maj kl: 13.00 Kevinge Värdshus
  Edsviksvägen 1A, Danderyd
 
Bästa Lunchvänner
 
Är lite sent ute, tanken var att säsongen var över då mycket annat pockar på vår dyrbara tid, men man kan ju alltid ändra sig så vi kör en vända till.
 
Tisdag den 3 maj kl 13:00 träffas vi på Kevinge Värdshus ( ja det kallas för värdshus ? ) i Danderyd  Edsviksvägen 1 A ( det ligger vid Mörby Centrum )
 
Det blir ett litet annorlunda lunchställe, ja rent av lite besvärligt, det finns ingen parkering, men det finns en god tanke bakom det hela kommer senare i detta mail. 
 
Man kan köra fram till Edsviksvägen 1 A och tex släppa av passagerare som inte vill ta en promenad på knappt 10 minuter, det finns en liten,  liten rondell framför ingången en sådan där som vi Rolls-Royce o Bentley ägare alltid drömt om att ha framför entrén man håller inte på att backa och stå i för att släppa av sin passagerare, utan man kör runt, det som saknas här är den stora lummiga eken eller vattenfontänen

Därefter eller direkt kör man och parkerar bilen i Mörby Centrums parkeringsgarage där står man gratis i 2 timmar, därefter kostar det 10 kr per kvart, rekommenderar att man kör ner i det nedre garagevåningen  direkt till höger vi ingången till garaget därefter följer man pilar TILL CENTRUM då kommer man till utgången ni ser ett cykelställ med hundratals cyklar, gå förbi det ni kommer fram till en rondell gå förbi rondellen sedan är det ca 150 meter vägen heter Edsviksvägen och ni går på vänster sida av den.
 
Matsedel : Smör och bröd, salladsbord, Ramlösa alt Lättöl, kaffe med kaka och varmrätt
  1. Skånsk kalops med rödbetor
  2. Stekt salt sill med löksås
  3. Chorizo med stekt potatis
Den goda tanken: Många med Rolls-Royce eller Bentley ställer av sina bilar under vinter halvåret och ställs ofta på i Maj månad och det första man då måste göra är att tanka upp bilen.
 
Lunchens kostnad är för ungdomar typ Stefan Tanzborn 95 kr för ungdomar + 65 är kostnaden 85 kr

 

Välkomna
 
Då min sena mail så vore jag ytters tacksam att få ett snabbt svar på önskemål om varmrätt
 
Clifford
 
Ps, på herrbordet har någon ibland tagit med sig någon pryl som man skall gissa vad det är, denna gång tänkte jag försöka att bidraga.

Anmälan till: clifford.hel@outlook.com