Personer föreslagna av valberedningen
 
Ronny Brattberg
Västgöte, född och uppvuxen inte så långt från Bjertorps Slott där RREC har sin årliga vinprovning, men sedan 22 år tillbaks boende i Trollhättan. Intresset för speciellt engelska bilar och brittisk kultur har alltid funnits, men bara blivit värre med åren. Det kanske startade med den där klassresan till London i slutet av 60-talet som blev första besöket till England och efter det har jag utvecklats till en fullfjädrad anglofil och besökt nästan vartenda hörn av England, Wales och Skottland.

Intresset för det Brittiska ledde till att första egna bilen blev en Rover 3500, men att äga en Rolls-Royce var ju länge drömmen, men trots det så blev det istället en Bentley S1 från 1956 som köptes in 1990, gick också med i RREC samma år. Har inte kvar Bentleyn, men äger nu sedan några år tillbaks enbart engelska bilar för alla tänkbara ändamål. En av dem har visserligen BMW som ägare, men tillverkningen sker ju, tack och lov i England.

En minst lika intresserad fru gör det enkelt att motivera inköp av nya objekt. Jag har importerat flera Morgan-bilar från England, renoverat dem samt andra MG-bilar och underhållit min Bentley så läng den fanns i stallet. Bilintresset har gjort att man blivit medlem i flera märkesklubbar och jag har varit styrelsemedlem b.la. i Morgan-klubben och en lokal veteranbilsklubb.

Till vardags jobbar nu jag som Senior Engineer på Volvo Cars och har de senaste 30 åren jobbat med kvalitet och utveckling för interiör i framför allt Volvo-bilar.
1993 passade jag på att göra nått lite annorlunda, jag anmälde mig till Rolls-Royce Chaufförsskola och blev antagen som elev (underlättade visst att man vara ägare till en Bentley).

Det var en trevlig upplevelse och jag fick lära mig mycket om hur man framför en Rolls-Royce på ett värdigt sätt, passande kungligheter och andra celebriteter. Känslan att få köra en Rolls-Royce ut genom grinden på gamla fabriken i Crewe slår man inte lätt. Är det inte hästkrafter i garaget så är det hästar i stallet som gäller, jag är lycklig ägare till två ridhästar som jag tränar och rider själv i ett försök att bevara de gamla kavallerikänslorna.
 
Dragana Carapic

Jag är ursprungligen från Serbien, har bott i Sverige sedan 1968. Är specialist i allmän medicin och har arbetat som distriktsläkare i Emmaboda och Malmö. Har drivit privatläkarmottagningen i Malmö från 1993, var på Slottstadens Läkarhus i Malmö mellan 2010 och 2018 och därefter på Capio Novakliniken i Ystad. Är nu pensionerad men arbetar fortfarande omkring 25%.

Har varit styrelsemedlem i Skånes privatläkarförening sedan 12 år och kassör i samma förening i 10 år.

Jag är gift med Per Östgård sedan 18 år.

 
Jan Erik Axelsson
Fågelskådningett av mina intressen. I övrigt jakt och fotografering. Jag är född i Rollsbo, Kungälvs kommun 1953-12-27 och är boende i Locks Rike, Västra Rollsbo 110, Ytterby.

Jag är ägare av Locks rike AB, Hälftenägare och ordf i Begravningstjänst i Kungälv AB, hälftenägare och ordf i Fästningsholmens event AB som driver verksamheten på Bohus fästning och huvudägare i Axelssons familjejuridik AB.

Jag är gift med Ann-Marie sedan 45 år. Har fyra barn och 7 barnbarn. Jag har en silver Cloud Ii -60. Det var en kort beskrivning. Vill du ge mig uppgift om var och när kommande möte. Kanske också läge att bli medlem. Hälsa med er
 
Annika Norén
Vi bor i Kalmar på Dunö med våra två hundar Signe och Zäta. Är gift med Stefan Norén. Under ca 20 år arbetade jag på en fristående förskola/skola. Vi har barn och barnbarn.

Vårt Hem och vår Trädgård är ett stort intresse för mig samt vår gård som heter Glasmålen. I familjen finns det flera R-R och Bentley bilar.