Hej alla RR och Bentleyentusiaster

Nästa onsdag, den 21/9 har vi tillsammans med GMHK säsongsavslutning på Nya Varvet. Källfelt Byggnads AB som äger Nya Varvet är mycket tillmötesgående och erbjuder oss att använda parken. Så denna gång kör vi ut på gräsmattan och parkerar med fronten mot Siöstiernas Allé. Börja längst ner och fyll på. Längre upp parkerar vi på båda sidorna. Bakom bilarna har Källfelt anvisat picknic-ytor.

De första klassikerna brukar komma 17:00 och de första brukar lämna 19:00. Några av oss stannar ofta lite längre.

Kommer du som besökare i vanlig bil så parkerar du på P-platsen bredvid. Som vanligt är Siöstjernas Allé och parkeringsplatsen fredade från parkeringsvakter på onsdagskvällar.

Källfelt planerar att bjuda på kaffe och bulle, men ta gärna med eget också så räcker det till fler.
Vi får bänkar utställda åt oss men ta gärna med bord och stolar om du har plats i skuffen.

Kod till toaletterna är 1921. Lämna toaletten i det skick som du vill finna den så blir alla glada.

Om vädret tillåter så fortsätter vi också kommande onsdag men då på samma sätt som i onsdags. Vi kör alltså September ut.

Björn Sundqvist

(Nu kommer tidigare text här under)

Nu startar vi med bilträffar i en lugn och fin miljö vid Nya Varvet med havet som granne, redan från och med den 6 april och varje följande onsdag kväll hela sommaren.

Vi har haft kontakt med företrädaren för Källfelts Byggnads AB som äger området, som ställer sig väldigt positiv till våra träffar där. Vi har fått tillstånd att ställa upp våra bilar på Siöstiernas Allé (se karta). 
 
Vi kallar träffarna för Nya Varvet Concours (arrangeras genom samarbete mellan Svenska sektionen av Rolls-Royce Enthusiasts Club och GMHK). 
Uppställningen pågår från ca kl 17.00 och slutar ca kl 20.00 men det gäller ingen fast tid. 
 
Det är tanken att en Concours-tävling ska arrangeras vid något tillfälle under sommaren, där dagens finaste bil ska utses, men datum för detta event är ännu inte bestämt. 
 
Infart till utställningsplatsen sker med att man rundar Malins Skafferi på Sven Källfelts Gata, kör vidare höger via parkeringsplatsen in på Frank Bloms Väg och sedan svänger vänster 90 grader till Siöstiernas Allé och parkerar på höger sidan i allén. 
 
Enligt planerna ska det finnas en servering alldeles intill. Det finns också bänkar på gräsmattan bredvid där man kan inta egen medhavd fika.