Nu startar vi med bilträffar i en lugn och fin miljö vid Nya Varvet med havet som granne, redan från och med den 6 april och varje följande onsdag kväll hela sommaren.

Vi har haft kontakt med företrädaren för Källfelts Byggnads AB som äger området, som ställer sig väldigt positiv till våra träffar där. Vi har fått tillstånd att ställa upp våra bilar på Siöstiernas Allé (se karta). 
 
Vi kallar träffarna för Nya Varvet Concours (arrangeras genom samarbete mellan Svenska sektionen av Rolls-Royce Enthusiasts Club och GMHK). 
Uppställningen pågår från ca kl 17.00 och slutar ca kl 20.00 men det gäller ingen fast tid. 
 
Det är tanken att en Concours-tävling ska arrangeras vid något tillfälle under sommaren, där dagens finaste bil ska utses, men datum för detta event är ännu inte bestämt. 
 
Infart till utställningsplatsen sker med att man rundar Malins Skafferi på Sven Källfelts Gata, kör vidare höger via parkeringsplatsen in på Frank Bloms Väg och sedan svänger vänster 90 grader till Siöstiernas Allé och parkerar på höger sidan i allén. 
 
Enligt planerna ska det finnas en servering alldeles intill. Det finns också bänkar på gräsmattan bredvid där man kan inta egen medhavd fika.