Sommarrally med AHK RR/B-sektion och RREC 18 juli 2020

En sommar utan några träffar kändes inte bra, men varför kunde man inte vara lite trotsig, vi skulle vara utomhus som vi brukar under normala förhållanden, bara nu gäller det hålla extra ordentligt avstånd mm.
Michael och jag inbjöd till ett rally med möjlighet till frukost vid startplatsen på ”The Nut House” Torsåker i Upplands Väsby.

Rallyt startade i Stockholms län vidare till Upplands län, färden gick på väl utvalda mindre vägar, en stäcka på närmare 7 mil genom landskap med böljande fält med vete, korn och andra grödor.

Färden gick mot Landsberga Gård (en Kungsgård med anrik historia) där en lunch eller egen picknick väntade. Väl framme efter ett mindre navigationsfel, för inte körde vi efter GPS utan på gammal hederlig navigation efter karta. Sammanlagt 28 personer anslöt till Landsberga Gård, hur många bilar vi var har jag lite dålig koll på men vi var säkert närmare 35 ton finbilar!

Vid ankomst hälsade Joakim Sandqvist oss välkomna Joakim gav oss historien och vad man producerade på gården i dag.

Vi hade beställt fint väder, den leveransen var det inget fel på, dagen avslutades efter eget val, förnödenheter fann så det passade dom flesta, man kunde även handla närproducerat i gårdsbutiken.


Text foto
Rune Sahlberg och foto Michael Insulanderoch en bild på färdvägen