Bilträff på Spelbo Gård, 4 juli 2019

Trevligt sommarminne

Så här års när vintermörkret omger oss, kan det vara trevligt att minnas tillbaka på klubbens alla minnesvärda träffar under vår- och sommarmånaderna. Ett sådant minne var den 4 juli.
När alla var lediga och högsommaren som vackrast inbjöd RREC veteranen Nils Vetterlein med vännerna Uno Lindholm och Michael Insulander till informellt lunchmöte på Spelbo Gård, strax utanför Enköping.

I klar morgonsol sammanstrålade ca åtta vackra märkesbilar på gårdsplanen för gemensam fikastund samtidigt som vi diskuterade våra veteranbilars outgrundliga konstruktioner och entusiastiskt dryftade olika tekniska spörsmål. Vi kikade in i Michaels garage och beskådade även hur det går med hans Märklinprojekt.

Vid lunch var det dags för avfärd i konvoj för finparkering i Enköpings hamn för att sedan intaga vällagad lunch i Hamnmagasinen. Under lunchen delade Uno Lindholm ut förstapris till Siv Hellzén för att har räknat mest rätt i den uppskattade tävlingen om hur många skruvar som Unos medhavda glasburk innehöll.
Efter en god och mycket trevlig långlunch blev det dags för avfärd hem.

Foto: Rune Sahlberg & Jerry Dåversjö