Goodwood, Wednesday 18 th February 2005

An Open Letter from the Chairman and the Chief Executive of Rolls-Royce Motor Cars on the subject of a new Rolls-Royce

 
Lanseringen av Phantom 2003 markerade början av renässans Rolls-Royce Motor Cars. Sedan dess har vi satt en ny standard för vad en super-lyxbil bör vara - unikt, handgjorda, vackra och sällsynta. Ofta imiterade, Phantom har aldrig nådda och fortsätter att hyllas som "den bästa bilen i världen" av våra kunder och media lika.

Tolv år senare, efter införandet av nya framgångsrika modeller som Ghost och Wraith, står Rolls-Royce stolt på toppen av brittisk lyx tillverkning, bekräftar vår värdepappersförvaring av denna dyrbara marque.

Nu har vi nått en annan banbrytande ögonblick i Rolls-Royce 111 år lång resa.

Idag bekräftar vi att vi utvecklar en helt ny Rolls-Royce med exceptionell närvaro, elegans och syfte:
En bil som erbjuder lyxen av en Rolls-Royce i ett fordon som kan passera alla terräng
En bil som uppfyller våra kunders mycket rörliga, samtida livsstil förväntningar
En Rolls-Royce som handlar lika mycket om den banbrytande, äventyrlig anda Charles Rolls som det handlar om Sir Henry Royce engagemang för teknik och innovation
En bil att det avspeglar Rolls-Royce varumärkeslöfte enkel lyx
En hög arbetsföra bilen, med en helt ny aluminium arkitektur
En unik ny bil värdig att bära Spirit of Ecstasy in i framtiden
 
Denna nya Rolls-Royce kommer att vara utan ansträngning ... Överallt.

Många kräsna kunder har uppmanat oss att utveckla denna nya bilen - och vi har lyssnat. På Rolls-Royce Motor Cars har vi en unik fokuserat på våra kunders önskemål och drivs av vår egen törst att förnya sig. Så vi utmanade våra ingenjörer och designteam under ledning av direktör för Design Giles Taylor, för att skapa en annorlunda och exceptionell ny bil.

Denna bil kommer att förkroppsliga alla värden och möjligheter som drev våra två grundarna att säkra Rolls-Royce rykte, i början av förra seklet, genom att ta toppriser i rigorösa land äventyr som de skotska Trials Tillförlitlighet, London till Edinburgh händelsen och de alpina Trials .

Rolls-Royces förmedlas pionjärer och äventyrare som Lawrence av Arabien över väldiga outforskade öknar och över bergskedjor. I andra delar av världen, inklusive Australien, Indien och Amerika, Rolls-Royces genom sina ägare över utmanande terräng med absolut tillförlitlighet och komfort.

Historien sätter vår prejudikat och vår framtid kallar oss till handling.

Denna nya resa börjar nu. Vi kommer att ta vår tid på att utveckla och fullända detta nya koncept i lyx. Vi kommer att omfatta våra kunder, entusiaster och medier på vägen och kommer att hålla er informerade om våra framsteg.

Tills dess, vara säker, vi skapar en bil i de största traditioner vår marque.

Sir Henry Royce ökänt sa: "När det inte finns, utforma det".

Vi gör just detta.

Peter Schwarzenbauer, Chairman         Torsten Mueller-Oetvoes, Chief Executive

 
Källa: Rolls-Royce Motor Cars
Google översättning