Rolls-Royce
 

Media Information
 

PROJEKT Cullinan tar nästa steg i UTVECKLINGSPROGRAM

1 December 2016, Goodwood

I ett öppet brev som publicerades i Financial Times den 18 februari 2015 åtog sig Rolls-Royce att regelbundet informera sina intressenter om utvecklingen av Project Cullinan. Fortsätter denna dialog, som har sett två gånger om året uppdateringar Rolls-Royce idag publicerar fotografier som skildrar den senaste milstolpe i utvecklingsprogrammet för denna nya "all-terrain, höga sidor fordon. Denna första fullständiga utvecklingen fordon kommer att börja testa i allmänheten från morgon.

Världens ledande lyxvarumärke har regelbundet informerat sina kunder om detta mödosamma utvecklingsprogram. Förespråkarna för marque har visat första ingenjörs mule byggdes för utvecklingen av den nya fyrhjulsdrift suspensionssystemet, liksom de som skapas för att testa helt nya aluminium arkitektur som kommer att stödja alla Rolls-Royces från 2018 och framåt.

Denna senaste utveckling fordon kommer att resa till många platser runt om i världen i en utmanande test för att säkerställa att slutprodukten kommer att vara "Enkel ... Överallt". Strax efter jul, till exempel Project Cullinan kommer in i polcirkeln genomgå kallt väder hållbarhet och grepp testning. Senare under 2017 kommer det att resa till Mellanöstern för att uthärda den högsta temperaturer och utmanande ökenförhållanden.

"Detta är en otroligt spännande ögonblick i utvecklingen av projekt Cullinan både för Rolls-Royce och beskyddare av lyx som följer oss runt om i världen, "kommentarer Torsten Müller-Otvos, VD, Rolls-Royce Motor Cars. "Genom att sammanföra den nya fyrhjulsdrift systemet och det nya arkitektur lyx" för första gången sätter oss på vägen mot att skapa en autentisk Rolls-Royce, som i likhet med sina föregångare, återställs den standard som alla andra lyx varor bedöms. "

Googleöversättning