Inbjudan till
British Motor Show - 11 aug 2018 - Danmark

 


är rally för människor med en förkärlek för allt brittiska, vare sig det är bilar, bussar, lastbilar, motorcyklar, traktorer eller skåpbilar och oavsett ålder av fordonet.

 

Konceptet är detsamma som förra året, men träkvarteret har flyttats och ett vackert herrgård, Strandet Hovedgaard, utgör nu ramverket för vårt arbete.

 

Evenemanget kommer att hållas lördag den 11 augusti, där Nordfjends i Skive kommun utgör ramarna för boende, catering och festliga och kulturella aktiviteter. Runt området finns flera campingplatser och boende, så det finns gott om möjligheter att bo i området upp till mötet.

 

Platsen ligger i det fantastiska landskapet nära vattnet, så det finns gott om möjlighet för alla att ha en underbar helg.

 

På lördag bildar Strandet Hovedgaard ramarna för den aktuella händelsen där alla fordon utställs och ett antal aktiviteter sker hela dagen. Det kommer att vara möjligt att få något gott att äta, det finns en stor inomhus pub område, inomhus marknadsområden där man kan göra en hel del och vi har initiativ är på gång.

 

Det är viktigt att betona att det är möjligt att delta i rally endast på lördagar på Stranded Hovedgård utan förhandsregistrering, men arrangörerna skulle ändå vilja ha en känsla för hur många deltar och därför en registrerings vara oss till stor hjälp. Detta görs på BRITISK.dk där det också finns möjlighet att få mer information.
 

Det kommer att finnas stora möjligheter att titta på alla typer av fordon från landet som gav oss stora varumärken som: Austin, Bedford, Caterham, engelska Ford, Jaguar, Jensen, Jowett, Land Rover Leyland, Lotus, MG, Mini, Morgan, Morris, Rolls Royce, Rover, Sunbeam, Triumph, Vauxhall, Wolseley och många andra stolta engelska fordon.

 

Under hela helgen kommer det möjlighet att köpa danska och engelska öl, men också IMM egen öl MIGB Classic 2018 kommer att avnjutas med god mat och andra delikatesser.

 

Förutom att titta på många mousserande fordon finns det också möjlighet att njuta av området nära Hjarbæk Fjord.

Var kritisk - Kör brittiska och kom till British Motor Show
 

Datum: 11 augusti 2018
 

Plats:
Stranden Hovedgaard, 7840 Højslev, Danmark

 

Information:

www.BRITISK.dk

www.facebook.com/BRITISK.dk

 

Arrangör: Made In United Kingdom Association.

Trädförvaltare: Kristina Maria Pedersen, Lone Nyström och Freddy Laursen

Google översättning