ROLLS-ROYCE tar ”skräddarsydda” till nya höjder med

"WRAITH LUMINARY COLLECTION"

 

 

27 mars 2018, Goodwood

 

Limited Collection av 55 unika Rolls-Royce bilar

World debut av upplyst träpanel

Rostfritt stål handvävt inbyggt

Global debut av Sunburst Gray-färg. Solid grå med rika koppartoner

 

Oxford English Dictionary Definition Luminary:
1) En person som inspirerar eller påverkar andra, särskilt en framträdande inom en viss sfär.
2) En naturlig ljusgivande kropp, speciellt solen eller månen.

 

I ett djärvt uttryck av dynamisk lyx avslöjar Rolls-Royce Wraith Luminary Collection. Inspirerad av de som leder där andra följer, kommer Wraith Luminary Collection att lysa vägen för lyxbana.

 

Som svar på en pågående global efterfrågan på Rolls-Royce Collection Cars har varumärket skapat en begränsad samling av bara 55 av dessa spektakulära Wraiths. Dessa bilar deltar i de höga exklusiva rangerna av Skräddarsydda mästerverk, som förutsågs av Rolls-Royce designteam och samlades in av ”Patrons of true luxury” över hela världen.

 

Den glada skuggan av den gyllene timmens solstrålar inspirerar denna nyutvecklade yttre färg, Sunburst Grey. En möts av en platt grå som trivs när den vaknat av solen, rika koppartoner och ger en djup känslomässig värme. Ytterligare intriger läggs till av en handmålade Sunburst Motif-tränare, handmålade Wake Channel Lines på Wraiths motorhuvud och pinstripes applicerade på hjulcentra, vardera i Saddlery Tan, med hänvisning till färgfärgen på det inre läder.

 

Vid öppnandet av dörrarna möts man av modern lyx. Luset flyter från framsidan till bakre passagerarutrymmet. Samlingens definierande funktion, Tudor Oak-trä, som härstammar från skogarna i Tjeckien, vald för sitt djup av färg och densiteten hos kornstrukturen, är för första gången upplyst. Lampan från 176 LED-lampor tränger igenom en invecklad perforerad design i den unika Tudor Oak-finéren, vilket gör att det är ett fascinerande mönster som påminner om en skyttestjärnans bakljus, som lyser med en knapptryckning. Hänger samman med kontrollerna av stjärnljuspennan, omsluter Wraiths passagerare i ett omgivande ljus.

 

Talar om skottstjärnor, Rolls-Royce Bespoke Collective, en begåvad grupp ingenjörer, designers och hantverkare på Home of Rolls-Royce i Goodwood, West Sussex, har tagit ytterligare teater i Luminary stuga i form av strålande skytte stjärnor. Den prisbelönta Rolls-Royce-strålkastaren, en handvävad konfiguration av 1340 fiberoptiska lampor som fungerar som en glittrande nattsky, tar ett djärvt nytt steg, eftersom det inkorporerar skjutstjärnor i konstellationen. en lekfull ljusskärm som skapar förvåning och vördnad för bilens passagerare.

 

Wraith Luminary's cockpit är trimmad i Saddlery Tan, men baksätets kontrast i antracitläder, vilket framhäver prominensen av förarens position. Kontrasthantering och syning mästar sig med den främre estetiska baken. Alternativt kan en mer dramatisk kontrast väljas genom att specificera Seashell-färgat läder på baksidan, vilka båda kommer att vara perfekt sammanfogade genom införandet av ett tvåtonigt ratt.

Rolls-Royce Bespoke Collective söker ständigt inspiration från yttre trender och influenser. I ett progressivt steg utses användningen av handvävt rostfritt stål, en mycket modern och nyskapande ny teknik inom lyx craft, till den centrala transmissionstunneln och dörrpannierna, kontrasterande Tudor Oak trä och Saddlery Tan läder.

 

Innehåller strängar som är 0,08 mm - 0,19 mm i diameter, vävdes denna tekniska fiber i ett mönsterorienterat på exakt 45 grader för att komplementera linjerna i inredningen och ge ett likformigt utseende i hela passagerarutrymmet när de ses från vardera sidan. Med tre dagar att producera i en "clean room" -miljö manipuleras tyget för att klä upp mittkonsolen, modifierad från användning i en industriell miljö för att skapa en finish som passar inuti en Rolls-Royce-bil, bryter mot ljuset av unik upplyst paneling i dörrarna.

 

Som en slutgiltig beröring bär bilens slitplattor uppkomsten av denna unika samling. 'WRAITH LUMINARY COLLECTION - ONE OF FIFTY-FIVE' är graverad i handpolerat rostfritt stål.

 

Sedan dess inkarnation har Wraith länge lockat sig till visionärer - drabbats av det berusande löftet om nästan obegränsad makt, och det är spökande rakhartig snabb design, en äkta gentlemans gran tourismo tillverkade par excellence. Wraiths anmärkningsvärda framgång när det gäller att locka en ny generation av förare till marknaden återspeglas i den här karaktäristiska bilens mästerverk, innovativa uttryck av ren lyx.

 

Rolls-Royce är skräddarsydda.


Källa: Rolls-Royce Motor Cars
Google översättning