ROLLS-ROYCE RETURNS TO SWITZERLAND FOR 2018 GENEVA MOTOR SHOW, FOLLOWING CONFIRMATION OF NEW PHANTOM AS ‘THE BEST CAR IN THE WORLD’
 

5 mars 2018, Genève
Årets Genève Motor Show ser Rolls-Royce tillbaka till Schweiz bara sex månader efter att världens media bekräftade New Phantom som "The Best Car in the World" under sin globala lansering vid stranden av Lucerne-sjön. Tre distinkta Phantoms, uppdragna av kräsna kännare av lyx, kommer att visa varför Rolls-Royce är ett lyxhus i bilar och vidordet för Skräddarsydda. Dessutom kommer Rolls-Royce introducera Dawn Aero Cowling, som omvandlar siluetten av världens sexigaste drophead coupé.

Tre olika Phantoms, tre olika kundvisioner
Vid årets Geneva Motor Show visar Rolls-Royce varför det anses vara världens ledande lyxhus genom att visa tre helt olika Phantoms för specifika kunder av varumärket.

Den första av dessa tre Phantoms är känd som Gentlemans Tourer och hakar tillbaka till den tidigaste Grand Tourers epok - Phantom II Continental Saloons of the Thirties. Dessa Phantom II Continental Saloons var alltid fyrdörr standard hjulbasbilar som körs av ägarna själva på långa resor över hela Europa eller USA med vänner. 
Den här tanken på en stor fyra-dörrs transkontinentala Grand Touring-bil appellerade till den här kunden och han beställde en standard hjulbas New Phantom i denna anda.

Phantom II kontinentala salonger var alltid anmärkningsvärda för att de skulle beställas på vägen, deras färger och interiörer specificerades för att driva uthållighet snarare än att visa, nödvändigtvis. Gentlemanens Tourer följer detta tillvägagångssätt, med en unik Iced Gunmetal utvändig färg, kompletterad med en satin silver motorhuvud. Denna nya färg har utvecklats speciellt för den här kunden för att vädja till sitt intresse för högpresterande flygplan, med sitt satinutseende som påminner om avancerad militärteknik. De 22 tums legeringshjulcentren accentueras också i Iced Gunmetal, en annan första användning av denna process på ett hjul.Interiöret av Gentlemans Tourer är ett maskulint, utilitariskt känslomässigt utrymme, skrytat för långa och lyxiga resor. 
Tonar av svart, Selby Grey och Anthracite läder blandas vackert av Goodwoods hantverkare över den snygga stugan medan detaljer som den präglade andan i Ecstasy i varje dörrpanel och silverpinstripen över Piano Black-finéren drar öga på detaljerna betalda till dettaminimalistisk, modern inredning. En sista värdefull funktion bekräftar den här tekniska motorens tekniska modernitet - Cascade Steel Gallery färdig i Ruthenium, en sällsynt och ädelmetall från Platinum-gruppen. Med endast 20 ton av denna metall som bryts årligen - jämfört med 2.500 ton guld - är det verkligen ett mycket dyrbart sätt att detaljera sin Phantom.

Två vackra och väldigt signifikanta Phantom Extended Wheelbase ger också Rolls-Royce-stället vid 2018 Geneva Motor Show. Whispered Muse och A Moment in Time är de första två nya Phantomsna beställda med helt enstaka, konstgjorda Gallerier. Dessa två enskilda Gallerier har var och en utvecklats oberoende av standard Galleri-erbjudandet, och oberoende av varandra demonstrerar Marques engagemang för maximen "Bespoke is Rolls-Royce".Whispered Muse är utsmyckad med ett engångs galleri skapat av London-baserad designer Helen Amy Murray. 
Detta galleri tolkar Charles Sykes ursprungliga teckningar för den mycket vördade andan av Ecstasy. 
Genom att skapa olika plan i silke genom riktningsskulptering har Helen skapat individuella konturer, vackra i sin egen rätt, som smälter samman för att lösa i en partiell bild av anda i Ecstasys klänning som strömmar bakåt från nacken.

Silken som Helen har anställt är den perfekta accenten för den här vackra bilen som har unik Piano Seashell finér på innergården, skapad av handpolering i 12 timmar, vackert handstitched Charles Sykes Spirit of Ecstasy broderi och Rose Gold Bespoke Audio högtalare på interiören av bakdörrarna. Den delikata färgen definierar områden av bilen - Mörk Spice av framsätena för chauffören, medan ägaren slappnar av i bekvämligheten av Seashell läderklädda Serenity-säten.

Utsidan har en nyutvecklad kristall effekt över den tvåtoniga Selby Gray och Palais Nemaskar Dawn skräddarsydda målarfärgen. 10 skikt av färg är uppbyggda med det sista som ett lager av glas infunderad klarlack för att skapa kristall effekten. Rose Gold-smärtmotivet är avstängt av den första någonsin Rose Gold Spirit of Ecstasy - speciellt skapad för den här värderade patronen, och fortsätter med linjelinjen och stiftremserna kring hjulets centra av denna magnifika och regala Phantom.

Helen Amy Murray, konstnär, sa om designen, "Jag var inspirerad av den eteriska kvaliteten på illustrationerna av Ecstasy-anledningen av Charles Sykes. De ledde mig att införliva kvinnformen i mitt arbete; Jag ville att min gallerikommission skulle se mjuk och organisk ut. Den subtila linjans avstånd leder till den draperade figuren i perspektiv. "Ett ögonblick i tiden är ett andra kundinriktade Phantom Extended Wheelbase som är närvarande vid 2018 Geneva Motor Show. Galleriet sammanfattar, i konst, vad Claude Johnson menade när han sa: "Rolls Royce-andan, nämligen hastighet med tystnad, frånvaro av vibrationer, mystisk utnyttjande av stor energi och en vacker levande organism av utmärkt nåd ... 

Detta Phantoms Galleri fångar ett ögonblick i tiden som om Anden i Ecstasy sjal fick drapa över bilen med hög hastighet, fånga det ögonblicket som lämnar tiden stilla stillastående. Uppnått genom den konstnärliga processen med fotografering, vätskedynamik och skulptur av The Based Upon Collective i London. 
Den slutliga tolkningen var bearbetad av en solid aluminiumbit och handpolerad innan den monterades i Galleriutrymmet som ett vackert värdefullt konstverk.

Skapandet av ett ögonblick i tid är lika anmärkningsvärt som dess muse. En silkbyxa drogs genom en tank med vatten, vägdes och suspenderades, vilket styrde detta ögonblick. Fångst på kameran analyserades den resulterande vätskeformen av Rolls-Royce designteamet och konstnärerna Baserade på innan de remastered i lera. En formbar vaxskulptur bearbetades sedan för att optimera effekterna av "Galleriets" utrymme. Denna slutliga tolkning var bearbetad av en solid aluminiumbit, polerad för att accentuera krökningen av den omdirigerade till tyget.

Återigen är den bil som bär detta vackra konstverk utformat i perfekt harmoni med sitt galleri. Den här gången kompletterar en unik Piano Milori Sapphire-finér, handpolerad i 12 timmar, Navy och Selby Gray-interiören, den här gången med den vackra, handstickade Charles Sykes Spirit of Ecstasy-broderi, även i Navy. Utsidan av denna vackra Phantom har ett nyskapat Blå Crystal över Milori Sapphire Bespoke paint. Sex lager av färg är uppbyggda med den sista som ett skikt av klädfärg infunderad med blått glas för att skapa den blå kristalleffekten. Utsidan är färdig med en Selby Grey tränare och pinstripes till hjulcentra.

Dawn Aero Cowling1
2018 Geneva Motor Show är också vittne till en transformerad Dawn. Den här nya tagen på Dawn är resultatet av Rolls-Royces designers erkännande att vissa kunder kanske önskar ökad flexibilitet vad gäller stil och praktiska egenskaper från världens mest lyxiga drophead coupé. Således blev Dawn Aero Cowling född.

Aero Cowling förvandlar sin Dawn till en bil med två sidor i roadster-stil utan att offra möjligheten att förbli den mest sociala av alla öppna lyxbilar genom att skapa ett utökat tonneauöverdrag över baksätet.Aero Cowling omsluter Dawns baksätes yta i en vackert handgjord enhet som har två kåpor som stiger från framkanten av tonneau området, vilket döljer daggrytan, bakom varje framsätet. Kappans form var exakt skulpterad för att trampa luften graciöst, för att förbättra förarens komfort.

Erbjuder förbättrade låsbara läderfodrade förvaringsfack för personliga effekter. Skyddet är av kolfiber och aluminium och är så otroligt lätt och stark. Kåpans lock är klädda i Rolls-Royce-läder som matchar bilens inre.

Dawn Aero Cowling-presenten på Rolls-Royce står vid 2018 Geneva Motor Show är en vackert specificerad bil klädd i ett silver och solbränna färgschema. Det sinnliga yttre är målat i Cassiopeia Silver och har vackra 21 tums delpolerade aluminiumsfälgar, medan inredningen är svängd i Casden Tan-läder, framhävd av Selby Gray-rör och sy och svart kontrastelement. Kolfibrerna på Aero Cowlings centrala rygg är exponerade för att presentera sin lätta struktur och dess vävning är matchad med en modern chevron-grafik, vilket bidrar till den dynamiska karaktären hos Dawn Aero Cowling. Dashboard och mittkonsoler med en invecklad mörk teknisk fiberfaner fortsätter denna "ryggrad" som rinner ner i mitten av bilen, som vid parning med de vävda lädergolvmattorna ekotrar karbonfiberns tekniska karaktär på Aero Cowling.

För att se denna riktigt skräddarsydda kollektion av bilar och detta konstverk, inbjuder Rolls-Royce dig att besöka Rolls-Royce-stället (6041, hall 6).

Källa: Rolls-Royce Motor Cars
Google översättning

 
Phantom, the gentleman´s tourer

 
Phantom, extended wheelbase, whispered muse 

Phantom, extended wheelbase, a moment in time

Dawn aero cowling