BENTLEY PÅ 2018 GENEVA MOTOR SHOW
 

Global debut av ny Bentley-modell

 

Ny Bentayga V8 gör också motor show debut

 

Par av helt nya Continental GT på stativ

 

Öppna porfaner och anilinskinn introducerad i Flying Spur

 

(Crewe, 27 februari 2018)

 

Bentleys nya ordförande och koncernchef Adrian Hallmark kommer att använda sitt första offentliga utseende med det lyxiga brittiska varumärket för att avslöja en spännande ny modell i Genève.

 

Vid sidan av denna globala debut blir Bentayga V8, som också gör sitt första motorutseende. Att ansluta sig till Bentayga kommer att bli den helt nya Continental GT, på show i Genève för första gången.

  

Prestanda och precision - Bentayga V8

 

På  International Motor Show är det senaste tillägget till Bentayga-familjen - Bentayga V8.

 

Bentayga V8 sitter i kärnan i serien, och har en ny generationens 4,0-liters, dubbel turboladdad bensinmotor som kombinerar enorm kraft med imponerande bränsleeffektivitet. Tillägget av en karaktäristisk V8-burble, stilrena dubbla quad-avgasrör och valfria kol-keramiska bromsar, avslöjar mer av den lyxiga SUVs sportiga karaktären.

 

Den dynamiska enheten utvecklar 542 bhp (550 PS) och 568 lb.ft. (770 Nm) vridmoment, vilket resulterar i en toppfart på 180 mph (290 km / h) och 0-60 mph i 4,4 sekunder (100 km / h på 4,5 sekunder).

 

Inuti kommer kunderna att känna igen Bentleys unika tillvägagångssätt för modern lyx korrigering, med den välbekanta blandningen av utsökta handgjorda material och avancerad teknik. Nya styling funktioner inkluderar ett trä och dölja ratt och en högglansig kolfiber interiörpanel finish.

 

Nya Continental GT - Definitionen av Grand Touring

 

Med europeiska kundleveranser som börjar på sommaren visas den helt nya Continental GT för första gången på Genèveshowen. Den nya tredje generationen Bentley Continental GT är utformad, konstruerad och tillverkad i Storbritannien och kombinerar en spännande och fokuserad prestanda med handgjord lyx och avancerad teknik för att skapa den finaste Grand Tourer som någonsin producerats.

 

Den nya Continental GT erbjuds med en förbättrad version av Bentleys unika 6,0-liters W12 TSI-motor som sätter ett nytt riktmärke i prestanda.

 

Interiördesignen från Continental GT skräddarsys speciellt för den moderna lyx kunden, med oöverträffad uppmärksamhet på detaljer som skapar en enkel ägarupplevelse.

Kabinen integrerar helt och hållet avancerad ombordteknologi med de finaste handgjorda naturmaterialen. Resultatet är ett utsökt, harmoniserat, anslutet och lyxigt utrymme.

 

Aniline läder och öppna porrfiléer - Flying Spur av Mulliner

 

Bentleys personliga uppdragsavdelning, Mulliner, kommer också att presentera en unik Flying Spur W12 på årets show med två nya och spännande inredning: anilin läder och en öppen porrfanér till lyxsedan.

 

Anilin läder är läget av högsta kvalitet, med en unik och distinkt textur och naturkorn. Med ingen beläggning på ytan har Golden Oak hide en överlägsen sittkomfort eftersom den kan andas.

 

Den nya, öppna porvalnötfanen som presenteras i Flying Spur ger ett mer naturligt och autentiskt utseende till interiören. Open-Por-finér har tre mycket tunna handlagda lacklager för att säkerställa att det naturliga träkornet kan kännas och träets färg är markerad.

 

Interagera med Bentley i Genève

 

Bentley-stället ger besökare intressanta interaktiva upplevelser som en digital bilkonfigurator, en Bentley Network-app upplevelse och flera tekniska presentutrymmen, inklusive en E Mode-skärm, V8-motor och ljudisolerings cut-away.


Källa: Bentley Motor
Google översättning