ROLLS-ROYCE MOTOR CARS PRESENTERAR
”THE SILVER GHOST COLLECTION”

 En bil ändrade bilhistoriens gång. Idag är legenden omtalad som Rolls-Royce Motor Cars meddelar stolt att en samling av 35 modellår 2018 Rolls-Royce Ghosts skapades till hyllning till den ursprungliga Silver Ghosts prestation.

 

1904 var en banbrytande bilist, en lysande företagare och en otrygg ingenjör förenad av en önskan att lyckas. Tre år senare erkändes denna framgång av världens media. En oföränderlig utmaning som aldrig tidigare skådats av sin tid och legendariska till denna dag, avslutades av The Hon. Charles Rolls och Claude Johnson i Sir Henry Royces "Silver Ghost". Bilen uppnådde en non-stop långdistans uthållighet rekord på 14.371 miles. Denna utmaning var att forma bil- och lyxhistoria, skapa ett världsberömt riktmärke för excellens i processen.

 

Det var det tolfte 40 / 50hp chassit, kompletterat med en Barker & Co 4/5-sitters touring body, beställd av Claude Johnson, sedan VD för Rolls-Royce Limited som snabbt erkändes för sin förmåga att demonstrera marqueens skicklighet. Den extraordinära tysta körningen med denna extraordinära bil och silverfärgen med silverbeslag ledde Johnson till att välja den här bilen för högpresterande konkurrenskraftiga försök, som skänkte namnet "Silver Ghost" på den.

 

För att fira denna extraordinära prestation av engineering excellence kommer en speciell samling av modellår 2018 Skräddarsydda Ghosts att skapas på Home of Rolls-Royce i Goodwood, West Sussex. Trettiofem kundägare i marqueen kommer att glädja sig i ett modernt mästerverk av fordonshistoria, eftersom den skådespelade kollektivet av Rolls-Royce Motor Cars ser fram emot "Silver Ghost Collection".

 

Talar från Home of Rolls-Royce, Torsten Müller-Ötvös, verkställande direktör, Rolls-Royce Motor Cars, kommenterade: "De fantastiska prestationerna hos vår marque grundare är hedrade genom att skapa denna eleganta" Silver Ghost Collection ". Rolls-Royce Bespoke Collective mästerar väldigt den rika berättelsen om den ursprungliga "Silver Ghost" i bara 35 bilar, vilket skapar en modern hyllning till den ursprungliga bilen. Idag fortsätter våra hantverkare och mästare hantverkare med det här arvet av excellens och skapar unika bilar som definierar lyx. "

 

Rolls-Royce "Silver Ghost Collection"

Idag är en Rolls-Royce-bil den ultimata lyxiga, fördjupade berättelsen, förtäckt i sällsynthet. En Rolls-Royce Collection Car visar de extraordinära talangerna hos Rolls-Royce Custom Design Team. de är födda samlarobjekt. Dessa är framtida klassiker, avsedda för gräsmattorna i den stora internationella Concours d'Élégance.

 

Noggrann övervägning har gjorts till de här egenskaperna i denna samling. Referenser som utmärker det förflutna är skickligt handgjorda i Ghosts interiör och exteriör, vilket skapar en samtida hyllning som talar lika mycket om dagens stora märke som "Silver Ghost" gör av sin dag.

 

En solid Sterling Silver Spirit of Ecstasy, den museum som har guidat bilar skapad av marknaden sedan 1911, kommer att leda till det banbrytande arvet hos den här bilens förr. En speciellt skapad Hallmark of AX201, registreringsskylten av den ursprungliga "Silver Ghost", kommer att markeras på basen av varje museum av British Assay Office, en ära reserverad för få. Vid sidan om AX201 Hallmark, Metal Fineness-märkena och Assay Office-stadsmärket, kommer ett andra unikt "RR" Hallmark, det eponymous märket på marknaden, att fungera som Sponsors Mark och verifiera sitt arv.

 

En svarta guldpläterad krage uppfattar basen av Ecstasy-andan, som bär den unika identiteten hos denna samling. En insats är tillverkade av hammare koppar, till hyllning till koppar som i stor utsträckning används i motorrummet i den ursprungliga "Silver Ghost". Koppar, formad, slagen och texturerad är inristad med det nyutvecklade AX201 Hallmark.

 

Cassiopeia Silver, en komplex Skräddarsydd silverfärg som innehåller både varma och kalla toner, badar utsidan av Ghost i en nyans som echoes silverfärgen från den ursprungliga bilen. En skräddarsydd handmålade linjelinje, applicerad av Rolls-Royce's master coachline målare och tar åtta timmar att ansöka, är försedd med fina partiklar av 100% rent silver, vilket ger upphov till denna samlings ursprung.

 

Motorns modellår 2018-bil är omedelbar igenkänd som en av 35 i denna kollektion. Svartfärgade vener mimicar "Silver Ghost" särpräglade svarta galler, medan de helt polerade hjulcentralerna omringas med "SILVER GHOST - SINCE 1907" graverade på en Cassiopeia Silver backing, echo de fina detaljerna i originalbilen.

 

Vid öppnandet av bussdörrarna ger accent till ett speciellt skapat "Forest Green" läder en nod till det ursprungliga inredningsfärgschemat. Ett nyutvecklat silverfärgat läder gör sin Rolls-Royce-debut, införlivad på fram- och bakdörrspannarna. Dessutom har en silverbeläggning satts in i det öppna porrträet av fascia och dörrkarmar, som flankerar en solid silvergöt, märkt för att möjliggöra en återspegling av den här bilens stora släde.

 

Ytterligare hänvisningar till "Silver Ghost" är gjorda via kollektionens klocka, stilad som en ingot av silver, graverad med "Silver Ghost Since 1907" och återigen märkt med de kända kännetecknen i denna samling. En pannad solid silverhölje ger en dekorativ yta som påminner om de ursprungliga ringen på "Silver Ghost".

 

Slitbanorna autentiserar autentiskt varje motorbil, inristad med orden "Silver Ghost Collection", en av trettiofem, medan Rolls Royce-paraplyerna, som stuvas i dörren till varje bil, är kantade i en silverfärgad bindning och har ett Tudor Oak-handtag med öppen porer, med handtagets ände graverade för att visa sitt unika ursprung.

 

En skräddarsydd central konsol gör att beskyddaren kan förmedla personliga accoutrements, tillmötesgående samtida turné. En tidbit, solglasögon och tillbehörsfall presenteras vid sidan av en "Silver Ghost" -penna, formad som bilens hastighetsform; ren, modern och strömlinjeformad.

 

Som en slutgiltig touch och för att slutföra samlingen fortsätter en sällsynt och samlarbar Silver Ghost Hamper Rolls-Royces romantiska uppfattning om toppen i friluftsmatsal, som stolt visar en fusion av Skräddarsydd Design med det finaste hantverket.

 

2018 ett nytt år för Ghost

Förutom de vackra Skräddarsydda funktionerna som nämns ovan, utnyttjar "Silver Ghost Collection" också flera förbättringar av 2018 Rolls-Royce Ghost.

 

Den mest omedelbara av dessa är Ghosters djärvare och mer skulpterade ansikte, vilket förstärker Ghostens avgörande och dynamiska karaktär. Grillramen skjuts framåt framåt, vilket ger en starkare svep tillbaka i framkanten, för att ge framsidan av bilen en avgörande karaktär. Mer djupt ställda gallerskenor understryker uppfattningen av kraft och dynamik, medan den nyutvecklade främre stötfångaren nu har starka horisontella linjer. Den upplevda dynamiken i 2018 Ghosts yttre förbättras också av två helt nya 21 "hjuldesigner.

 

Ägarens njutning av Ghost's cabin har också förbättrats genom en rad tekniska uppgraderingar och akustiska framsteg. Inspirerad av den akustiska konstruktionen som gjordes för att göra New Phantom till "den tystaste bilen i världen", drar Ghost 2018 från Rolls-Royce's mantra att "ta det bästa och göra det bättre", eftersom det ständigt strävar efter att även den minsta förbättringar.

 

Ytterligare ljuddämpningsmaterial har lagts till dörrarna, bakvingarna och bagageutrymmet. Arbetet i kombination med en ny akustisk film monterad mellan glasskikten i sido- och bakrutan för att ytterligare minska bruset i kabinen, är resultaten mest imponerande.

 

En tystare stuga sätter scenen för det mest tekniskt avancerade Rolls-Royce multimedia underhållningssystemet. Ett helt nytt multimedia gränssnitt och större skärmar för bakpassagerarna är bara början på underhållningsuppgraderingarna som Ghost erbjuder i år. För att lägga till den enkla upplevelsen, svarar det nya systemet nu på naturligt tal snarare än förutbestämda kommandon, medan navigering förbättras med realtids trafikinformation för 32 länder.

 

Underhållning och kommunikation förbättras också av Blu-ray; Digital Radio-kapacitet i flera länder, inklusive Satellite Digital Audio Radio Service för USA-marknaden. en ny ATM-modul kopplad till en 4G LTE-standardantenn som kommer att stödja betydligt ökad dataöverföring; förbättrade USB- och HDMI-anslutningar med bilens system som också stöder Miracast®, medan tre uppsättningar av Kleer-hörlurar stöds via WiFi.Källa: Rolls-Royce Motor Cars, 20180227
Google översättning