BENTLEY Bentayga: DEN NYA PINNACLE SUV
JAN 12, 2015


Med lyx till nya platser, är Bentayga inspirerad av den naturliga världen
The Bentley Bentayga kombinerar pinnacle lyx och prestanda
(Crewe / Detroit den 12 januari 2015) Bentleys helt nya och banbrytande lyx SUV är inställd på att avslöjas för världen senare i år och ett namn har valts: Bentley Bentayga.

Denna sektor-definierande SUV kommer att kunna introducera Bentleys berömda modern brittisk lyx att Gränslös destinationer med en imponerande kombination av på och utanför väg prestanda.

Den naturliga världen, tillsammans med bolagets grundare, inspirerat dess namn. Kröna på norra halvklotet, norr om Bentley födelseort i England, är den dramatiska skönheten i Taiga, världens största transkontinentala snowforest. I söder, den robusta toppen av Roque Bentayga i subtropiska Kanarieöarna drar uppmärksamhet från alla håll och en utmanande stigning belöningar med spektakulär panoramautsikt över ett rikt och varierat landskap.

Wolfgang Dürheimer, ordförande och VD för Bentley Motors, kommentarer:

"Bentayga är ett namn som speglar vad vi vet vår SUV kommer att göra bättre än någon annan bil i världen -. Kombinera det bästa fordons lyx med enastående prestanda för att ta Bentley erfarenheter till nya miljöer"

Den nya Bentley Bentayga kommer att avslöjas senare under 2015, och till försäljning 2016. För regelbundna uppdateringar och ytterligare nyheter på Bentayga, besök www.bentleybentayga.com.


Videoklipp

 
Källa: Bentley Motors
Översättning: Google